Om Vinhuset Gabriel

Fakta om Vinhuset Gabriel:

  • Etableret i 2005
  • Vinmark på 2 ha
  • Druesorter efter omplantning: Primært Pinot Noir—men også Chardonnay, Auxerrois, Acolon, Ortega, Orion
  • Druerne forsøges dyrket efter biodynamiske principper.
  • I vinene arbejdes der med reduktion af svovl.
  • Primært fokus: Mousserende vin og øl
  • Efter omfattende forsøg i 2017 er produktionen i 2018 udvidet med øl bl.a. produceret efter ”champagnemetoden” brygget på eget 200 liters bryganlæg.
  • Ejer: Dorte Hedegaard Kristensen
  • Vinmager og brygmester: Niels Gabriel Kristensen
  • Vinmagers relevante uddanelse: WSET Intermediate Certificate in Wines & Spirits, WSET Advanced Certificate in Wines & Spirits, Vinakademiets Sommelieruddanelse, Spanish Wine Educator. Gartnerirådgivningen.